Les seqüeles d’Avatar es deixen veure en uns espectaculars concept art

Coneixem les precioses costes de Pandora en quatre imatges oficials de les noves pel·lícules.

La segona pel·lícula més taquillera de la història (per ara) tindrà un total de quatre seqüeles i això és, sense cap dubte, una bona notícia per a la indústria de cinema. L’univers d’Avatar creat per l’aclamat director James Cameron seguirà expandint durant els propers anys i ara podem conèixer una mica més de gràcies als nous concept art oficials que va compartir la producció.

Són un total de quatre imatges en les quals es pot veure els Navi ‘s en diferents situacions, però sempre a les costes de l’planeta Pandora. Clarament això ha de tenir una gran relació amb la primera seqüela, que s’estrenarà el 2021 i centrarà la seva trama en l’univers subaquàtic de el fantàstic món habitat per Jake Sully, Neytiri i la resta de la comunitat.

Les quatre seqüeles d’Avatar, que portaran per noms The Way of the Water, The Seed Bearer, The Tulkun Rider i The Quest for Eywa, s’estrenaran en els mesos de desembre de 2021, 2023, 2025 i 2027 respectivament. Totes estaran centrades en les aventures de la família de el personatge interpretat per Sam Worthington.