La pel·lícula de 1996 va ser un complet èxit i va acabar convertint-se en un clàssic de la indústria.

Estem en l’era dels remakes, els spin-off i les seqüeles de pel·lícules que semblava mai anaven a veure una segona part. Potser aquest sigui l’escenari perfecte per pensar en una continuació per Matilda, la pel·lícula que es va convertir en una icona per a la joventut de la dècada de el 90, o al menys així ho creu Danny DeVito.
«Sempre he volgut fer ‘Matilda 2’, però quan seguia sent una nena», va comentar el director durant una entrevista per promocionar la seva pròxima pel·lícula, Jumanji: The Next Level. «Ara han passat uns 20 o 25 anys, així que potser Matilda tingui el seu propi fill i puguem fer alguna cosa amb això«.

Mara Wilson, l’actriu que va donar vida a l’encantadora nena amb poders telequinésicos, actualment té 32 anys de manera que la idea de DeVito no seria gens desgavellada. També val recordar que l’elenc original es va reunir recentment per celebrar l’aniversari de la pel·lícula (podés trobar el vídeo sobre aquestes línies).
La qüestió, les ganes i la idea per a una Matilda 2 estan, caldrà esperar per veure si és o no possible la concreció d’aquest projecte.