Vince Gilligan va assegurar que tenia planejat un final molt diferent per Jesse Pinkman a El Camí, però van decidir canviar-lo quan va començar la producció.

El Camí: Una Pel·lícula de Breaking Bad va arribar a través de Netflix divendres passat i es va transformar en un dels temes més comentats de les xarxes socials durant el cap de setmana. El retorn de Jesse Pinkman després de 6 anys va ser més que celebrat pels fanàtics de la sèrie, que van poder saber sobre el desenllaç de el personatge després d’haver estat rescatat per Walter White durant el season finale.

Tot i que en la pel·lícula podem veure com Jesse Pinkman refà la seva vida escapant cap a Alaska, Vince Gilligan, la ment mestra darrere de la franquícia, va explicar que tenia planejat un final diferent per a El Camí: «Estava tractant d’armar una trama en la que, com l’heroi que és, Jesse salva a una altra persona, algú a qui hauríem presentat com a personatge de la pel·lícula. Perquè és un heroi innat al meu cap, salva algú a la fi de la pel·lícula i s’acaba entregant, sabent que va a salvar a algú més. A la fi de la pel·lícula, estaria tancat en una cel·la en una presó de Montana o algun altre lloc. I estaria en pau amb això. Molt dramàtic «.
Què desenllaç els hagués agradat per Jesse ?, estan conformes amb la pel·lícula?