A falta d’una confirmació oficial, l’especial de Friends per HBO Max ja seria un fet. Cada actor cobrarà entre 4 i 5 milions de dòlars.

Warner Media està ultimant detalls per al llançament oficial d’HBO Max, la seva nova plataforma de cinema i sèries que competirà de forma directa amb altres exponents com Netflix, Disney +, Amazon Prime, Hulu, entre altres, en aquesta guerra de l’streaming.

Les produccions originals i les franquícies pròpies són una de les cartes més valuoses dins d’aquesta contesa, i Warner Media té una amplada d’espases a punt per desempolsar quan la seva plataforma s’estreni: el retorn de Friends.

HBO Max ve planejant això des de fa diversos mesos i l’acord, està més a prop de tancar-se que mai. La principal trava per a aquest «especial» era principalment portar de tornada a l’sextet protagonista: una tornada de Friends no seria el mateix amb l’absència d’algun dels actors: Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, Courtney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow i David Schwimmer.

Si bé Warner Mitjana no s’ha pronunciat a l’respecte i manté una posició expectant (de fet van desmentir aquest rumor en algunes oportunitats) diferents mitjans nord-americans ja donen com gairebé un fet aquest especial de Friends, a 16 anys de la seva final.

Llegeix també: The Mandalorian: la segona temporada arribarà a l’octubre

jennifer aniston va parlar de la tornada de friends

La xifra que cobrarà cadascun dels actors per aquest únic capítol ronda segons la font que l’informi. Mentre que alguns asseguren que cada un dels 5 cobrarà entre 2 i 2,5 milions de dòlars, altres fonts com Deadline anticipen un arranjament que ronda els 4 i 5 milions de dòlars.

Passi el que passi amb aquest especial, Warner Media té els drets de Friends i les 10 temporades es mudaran de Netflix a HBO Max pel que fa la plataforma estigui en funcionament, aproximadament en el proper mes de maig.