Amb un nou tràiler, la productora va anunciar que finalment estrenaran el film dirigit per Craig Zobel.

Hi havia un gran públic esperant amb expectatives l’estrena de The Hunt que va patir la cancel·lació, anunciada per Universal fa un parell de mesos enrere, després d’un acumulat de polèmiques. No obstant això, ara la pròpia productora va llançar un tràiler per confirmar el retorn i nova data d’arribada als cinemes: serà el proper 13 de març.
Què va passar amb el film en primera instància? La seva trama, que està centrada en un grup de milionaris que es dedica a caçar gent com si d’animals es tractés, ja va generar gran controvèrsia i una sèrie de tirotejos ocorreguts als Estats Units van potenciar la situació, que va acabar per l’anunci d’Universal Pictures i la suposada cancel·lació de l’estrena.

«Per a nosaltres la principal frustració era que ningú estava parlant de la pel·lícula, sinó la percepció que tenia de la pel·lícula, la qual estava formada pels tràgics tirotejos que van ocórrer», va comentar el guionista Damon Lindelof en una entrevista. «Sentim que la pel·lícula va ser incompresa».
The Hunt és dirigida per Craig Zobel i l’elenc compta amb Betty Gilpin, Emma Roberts, Hilary Swank, Ethan Suplee i Justin Hartley.