Resident Evil: la sèrie ja compta amb la seva primera descripció oficial


La sèrie de Resident Evil serà una producció original de Netflix i començarà el seu rodatge, segons les filtracions, al començament de juny.

La sèrie de Resident Evil desenvolupada per Netflix ja és un fet. Si bé no hi hagué una pronúncia oficial per part de la plataforma de streaming, són moltes les arestes que vam ser comptant durant els últims dies que donen un marc de realitat a aquesta ficció.

Ara, la mateixa Netflix va donar una altra pista clara sobre la sèrie, i és ni més ni menys que la primera descripció oficial de la mateixa. Aquesta informació va aparèixer després que l’empresa va actualitzar la seva Media Center, però quan ho van voler eliminar ja havien copiat la data.

Llegeix també: The Mandalorian: la segona temporada arribarà a l’octubre

Aquesta descripció, o primera sinopsi ens avança el següent: «La ciutat de Clearfield ha estat a l’ombra de tres gegants aparentment no relacionats: la Corporació Umbrella, l’ara clausurat Hospital Mental Greenwood i Washington D.C. A el dia d’avui, 26 anys després de la descoberta de l’Virus-T, els secrets protegits pels tres seran revelats quan un nou brot de virus es dispari «.

La sèrie de Resident Evil començaria la seva producció al juny per arribar a la plataforma de streaming a 2021.

Anterior

Nou trailer para la segona part de Sword Art Online: Alicization -War of Underworld

Siguiente

Stranger Things 4 hauria més episodis del que s’esperava

1 comentario

  1. Great content! Super high-quality! Keep it up! 🙂

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Funciona con WordPress & Tema de Anders Norén