Serà una seqüela de la primera, que va ser presentada amb un divertit tràiler i data d’estrena confirmada.

Menyspreable de mi, la pel·lícula de 2010, va tenir un contundent pas per les sales de cinema i molts s’adjudiquen el seu èxit a les petites criatures grogues que van acabar encantant a el públic. Tant així que el 2015 van tenir el seu propi spin-off, un que va aconseguir grans nombres en taquilla i ara tindrà la seva pròpia seqüela anomenada Minions: The Rise of Gru.

Quan semblava que ja coneixíem totes les pel·lícules animades que arribarien aquest mateix any, les esbojarrades criatures grogues van aparèixer per sorpresa. A més, el projecte està molt avançat, una cosa que es reflecteix en la presentació d’un tràiler que ens permet anticipar que riurem molt en les sales de cinema. Podeu veure-ho a continuació:

També et pot interessar: Les pel·lícules de Studio Ghibli encapçalen les estrenes de Netflix al febrer

La primera de les pel·lícules va ser tot un èxit en taquilla, posicionant entre les pel·lícules més vistes en el seu any d’estrena, tot just sobrepassada per títols de gran renom com les produïdes per Marvel. Serà llavors el pròxim 10 de juliol quan puguem veure Minions: The Rise of Gru i descobrim en quin nova aventura s’involucraran els petits xerraires.