Es tracta d’una jove intel·ligent i sàdica, que es creuarà en el camí de l’bruixot protagonista.

Aquest mateix mes començarà la producció de la segona temporada de The Witcher, l’exitosa sèrie de Netflix basada en els llibres d’Andrej Sapkowski. En aquest context vam començar a conèixer els primers detalls de la trama, incloent a un nou personatge que ja ha estat confirmat.

Es tracta de Violet, qui aquesta descrita com una jove juganera, capritxosa, intel·ligent i a el mateix temps sàdica. La mateixa serà interpretada per Carmel Laniado, una actriu relativament nova dins de la indústria que limita les seves aparicions a Dolittle, on va ser Lady Rose, i la minisèrie de FX Un conte de Nadal.

violeta The Witcher

També et pot interessar: La nostra entrevista amb Jackson Robert Scott, protagonista de la sèrie Locke & Key

En les últimes hores també s’ha rumorejat la incorporació de l’actor noruec Kristofer Hivju, conegut principalment per interpretar a Tormund Giantsbane en la reeixida sèrie d’HBO, Game of Thrones. No obstant això, encara no hi ha confirmació oficial per part de la producció.

The Witcher començarà aquest mateix mes el seu rodatge al Regne Unit, per a més endavant continuar amb les filmacions a Escòcia i escalar poc a poc per Europa de l’Est.