La pel·lícula animada preparada per Netflix per a la franquícia de l’Llop Blanc, The Witcher: Nightmare of the Wolf, tindrà a Vesemir com a eix central.

Després d’instal·lar-se com una de les sèries de fantasia a prestar atenció, The Witcher prepara una pel·lícula animada per Netflix la qual portarà per nom Nightmare of the Wolf i que segons s’ha revelat tindrà com a principal protagonista a Vesemir, mestre de Geralt i qui ha vingut rumoreándose podria ser interpretat per Mark Hamill.

Segons va revelar la descripció a la base de dades de Netflix, la pel·lícula s’allunyaria de la imatge de Geralt per centrar-se en els anys de formació del seu mestre, el bruixot Vesemir. Fa poques setmanes, Mark Hamill deia que no havia estat contactat «de moment» des Netflix, però que no descartava res fent ressò de la remor que el portava a donar vida a el personatge.

Aquesta cinta animada arribarà en algun moment de 2020 i servirà com un pal·liatiu mentre esperem la segona temporada de la sèrie protagonitzada per Henry Cavill.